LOVE GOAL

love goal art print making of

LOVE GOAL

Bij DE TROOSTFABRIEK houden we van producten met een verhaal en een betekenis.


Ik ben graag creatief bezig maar maak hier meestal te weinig tijd voor vrij. Met dit soort dingen helpt het me wanneer ik een stok achter de deur heb. Herken je dat?

Daarom bedacht ik een aantal jaren geleden samen met een goede vriendin een project waarbij we op basis van thema’s kunstwerkjes voor elkaar gingen maken. Thema’s zoals verbinding, beweging, vrouwelijkheid, rust en eenvoud leverden verrassende creaties op. En bijzonder ook om te zien hoe verschillend we beiden invulling gaven aan de onderwerpen.

art print LOVE GOAL A5 net geschilderd staand
kaarthouder DE TROOSTFABRIEK met art print love goal staand
art print LOVE GOAL A5 in zwarte lijst

Het thema ‘doelgericht’ zette me aan het denken want waar draait het nu uiteindelijk voor mij echt om? Wat is het doel dat ik nastreef in het leven? Tja, en dan kom ik toch uit op de liefde. En liefde op mijn manier vormgegeven; een klein hartje in het centrum, maar wel eentje die je door de kleur niet over het hoofd kunt zien. Het kost wat moeite soms om er bij uit te komen maar door te proberen hier je pijlen op te richten is het toch regelmatig raak.

Dit kunstwerkje heb ik na een tijdje terug ontvangen van de vriendin waarvoor ik het heb gemaakt. Want toen ik met DE TROOSTFABRIEK aan de slag ging ontstond hieruit het beeldmerk met het gouden hartje. Dus het origineel heeft een mooi plekje boven mijn bureau gekregen.
Daarom ben ik nu extra blij en trots dat ik dit kunstwerkje met de wereld kan en mag delen in de vorm van de mooie gelimiteerde art prints.
En natuurlijk gaat één van de eerste exemplaren mooi ingepakt als cadeau naar de vriendin waarmee ik de crea challenge aanging en waarmee dit verhaal begon.

Laat jij je ook raken door de art print LOVE GOAL?

shop jouw unieke art print LOVE GOAL hier

art print LOVE GOAL A5

art print LOVE GOAL A5 in zwarte lijst

 29,95

Op voorraad

0 reacties